tisdag 14 april 2015

Att njuta av livet...


.. Exakt vad vi gör, vi njuter av livet! Att vakna varje morgon och inte behöva fundera över hur mycket kläder man ska ha på sig....helt ljuvligt! Morgonpromenad för fru Nilsson dvs 3 varv runt gaten inledde dagen och mina nyvunna vänner var också ute på sina små promenader. Lååååååång frukost vid poolen och sedan kollade Ebba och jag på Parneviks. Trevligt program! 

Vid lunchdags kom A tillbaka från sin golfträning och då åkte vi till stranden. Ljuvliga Naplesbeach❤️. Vi njöt i solen, guppade i vågorna, kastade boll, fotograferade och ja......NJÖT av LIVET!






Lagom trötta och sandiga åkte vi sedan hem och vilade oss lite.....iallafall 2/4 av familjen. A och E åkte till gymmet och tränade och P och jag vilade oss. 

På kvällen var vi i Tin City ( mysigt ställe nere i Naples) och käkade. Detta var nog resans höjdarmiddag, sååååååå gott!!!! Vi var på Pinchers Crabchack. Jag åt en härlig Shrimp platter, P åt fish 'n chips, A och E åt Shrimp scampi pasta..... Alla var väldigt nöjda med sina val.





En snabbis till Publix påväg hem och nu njuter vi av näst sista kvällen vid poolen.... 26-27 grader varmt .....ja, sämre kan man ha det! 

Imorgon far Ebba till Irland och vi andra tre ska njuta av ännu en dag innan vi åker hem....Life is good ❤️

1 kommentar:

  1. Ja, Naples är verkligen njutning all in. Ni ser ut att må förträffligt. Underbart att komma hem så påfyllda. Tin City är ju en favorit för oss, fast vi föredrar ju definitivt Riverwalk framför Pinchers. Förra året var vi på båda. Lycka till till Ebba och ha en superskön sista dag i paradiset. Här är det mest grått....

    SvaraRadera