onsdag 15 april 2015

Tiden går fort när man har roligt.....


Så var vi då inne på vår sista dag i Naples för denna gången..... 

Vi började med tidig frukost ute vid poolen, åh vad jag kommer att sakna detta..... skjutsade sedan Ebba till flygplatsen i Fort Myers. Hennes flyg gick redan klockan 10.



Därefter åkte vi hem och hade ett litet familjeråd.... fika och sedan åkte Anton och jag till beachen. En och en halv timme med härliga bad och ljuvlig sol. Detta kommer vi att sakna. 



När vi kom hem hade Patric fixat lunch till oss, gott! Lite fix och trix här hemma och sedan åkte vi till Stoney Brook där P och A skulle spela golf. Jag åkte vidare med bilen till Gulf Coast Town Center och även till Miromar  Outlet för lite shopping....man hinner ganska mycket på fyra timmar som en golfrunda tar. 
Kände mig jättetuff i vår stooooora bil. 




Ja och så landade vi på Fords Garage efter väl förättat värv... Klart de godaste burgarna i denna delen av USA.





Nu har vi packat och sitter ute vid poolen och dricker lite iskallt. Vår Ebba landar om ett par timmar på Irland och vi saknar henne givetvis här hos oss❤️. I morgon åker vi tidigt från huset för att kolla lite på Julia som spelar tävling i Fort Myers. Vårt flyg från Tampa lyfter kl 15 (USA-tid) mot New York där vi mellanlandar en stund innan vi lyfter mot Köpenhamn. Tiden går fort när man har roligt.... snart är vi hemma igen.



Sov Sött ❤️ kramar i lass och var rädda om varandra. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar