torsdag 9 april 2015

Ljuvlig båttur i Naples

Tidig morgon även idag. Det är inte så att vi ställer klockan.....vi vaknar vid 6 halv 7. P och Anton tränade golf, E tog en löptur och undertecknad hade vilodag. 

Efter frukosten tog E och jag en promenad till Publix för några lunchinköp och lite gofika. Det är ca 3 km tor till Publix. Fast att klockan endast var 9 svar det mycket varmt.  På vår väg tillbaka var det många som tittade mycket konstigt på oss. Det är väldigt ovanligt att någon GÅR till affären och handlar.....här KÖR alla BIL. 





Under vår lunch här hemma som idag bestod av god Publixkyckling så hade vi omröstning  eller man skulle kunna kalla det familjeråd om vad eftermiddagen skulle innehålla. Det var två möjliga alternativ, 1. Vi åker till stranden och 2. Vi tar en båttur i Naples fina omgivningar. Vi bestämde att om det blev oavgjort vid omröstningen så skulle P få ha utslagsrösten eftersom han är vår driver. Det blev två lika och P bestämde att det skulle bli båttur. Vi hade en underbar eftermiddag. En härlig sol och goda drinkar ute till havs.... Ja vad mer kan man begära?!









Påväg hem ringde Mia och berättade att vi blivit prickfria även denna gång av Sdkolverket, fattar ni DET ÄR STORT!!!!!  




Golf på tvn när vi kom hem och jag somnade lite....tog på krafterna att vara till havs. Nu njuter vi av ännu en härlig kväll vid vår pool. 

Kramar i lass❤️ take care! 

2 kommentarer: