måndag 13 april 2015

Måndag i Naples


På förmiddagen idag var vi en runda på PGA Superstore och gjorde några små inköp samt var på Marshall och letade resväska för att kunna ta oss hem till Sverige med våra inköp. 

Lunch åt vi hemma och idag bjöd Patric på hemlagad spagetti och köttfärssås, mums så gott!!!

Därefter för vi iväg till Old Corkscrew GC där 3/4 av familjen skulle spela golf och den sista fjärdedelen vara med som fotograf och supporter.
Banan ligger ute i bushen och man varnar för pantrar påvägen dit...


Denna banan är känd för att vara väldigt tuff och krävande. Idag var det dessutom väldigt varmt och klibbigt. Åskan mullrade runt omkring och det blixtrade på avstånd...om det varit nära hade vi ju inte fått spela. Familjen spelade riktigt bra golf mest hela tiden, endast två hål som kunde varit aningen bättre. 











Middag på en restaurang som jag redan glömt namnet på... Verkligen inget att lägga på minnet men vi skrattade så vi grät under middagen- vi fick in enorma mängder av mat. 

Nu är vi påväg hem till huset, lagom trötta och mosiga. I morgon blir Ebbas sista dag här i Naples innan hon åker till Irland   för golfspel med landslaget på onsdag. Dagarna går sååå snabbt. 

Sov sött❤️ var rädda om varandra ! 

1 kommentar:

  1. Var det i paritet med min lilla beställning på Hooters 2005? Kan fortfarande skratt åt det där....Inte speciellt gott där heller ju. Vilken härlig naturupplevelse för er vännen och kortet på er alla är suveränt. Kram Mia
    http://happyvardag.se/2015/04/14/det-var-val-en-evigt-tur/

    SvaraRadera